| | |||||||
| Register | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| Forum Chemia Forum Chemia |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Witam serdecznie Jeśli zamieściłem ogłoszenie w złym dziale przepraszam i proszę o przeniesienie, ponieważ nie chcę zaśmiecać forum. W sytuacji gdy ktoś jest zainteresowany proszę o odpowiedź na maila szczegóły na dole postu. Najistotniejsze wymagania zostały pogubione. OFERTA przedłużona DO 21.06.2010 Dla naszego klienta z branży mechaniki precyzyjnej działającego od ponad 50 lat na rynku, zatrudniającego ponad 600 osób. W związku z rozwojem zespołu poszukujemy osoby na stanowisko: Kierownik Produkcji/Anodowni Nr ref.: KP/S/IDES/JOBS.PL Miejsce pracy: Łódź Zadania / Obowiązki: • Zarządzanie podległym zespołem; • Nadzorowanie prawidłowości przebiegu procesu produkcji; • Analizowanie i poprawa wskaźników produkcyjnych; • Wprowadzanie innowacji, usprawnień zmierzających do optymalizacji procesu oraz organizacji pracy podległego zespołu; • Współpraca z innymi działami firmy; • Dążenie do rozwoju, samodoskonalenia, podnoszenia kompetencji własnych oraz podległego zespołu pracowników. Oczekiwania: • Min. 5-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w firmie o profilu technicznym; • Wykształcenie wyższe chemiczne; • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego; • Doświadczenie w zarządzaniu dużym zespołem produkcyjnym; • Znajomość norm ISO TS 16964 oraz ISO 14001; • Znajomość i zrozumienie tematyki Lean Manufacturing; • Prawo jazdy kat. B; • Umiejętność obsługi pakietu MS Office. e-mail: [Only registered users see links. ] W aplikacji proszę o umieszczenie sygnatury KP/S/IDES (nr referencyjny) oraz następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych niezbędnych dla potrzeb procesu rekrutacji prowadzonego przez firmę IDES Consultants Polska sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi, ul. Gdańska 91, zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926 ze zm.), jak również na przetwarzanie moich danych w przyszłości, jeżeli nie zmieni się cel przetwarzania oraz wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji i korespondencji drogą e-mailową i udostępniam w tym celu identyfikujący mnie adres elektroniczny, zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną." Zapewniamy całkowitą dyskrecję. Zastrzegamy sobie prawo do odpowiadania tylko na wybrane oferty. Informujemy, że administratorem Pana / Pani danych osobowych jest IDES Consultants Polska sp. z o.o. z siedzibą w Łodzi, ul. Gdańska 91. Przetwarzanie danych osobowych będzie prowadzone wyłącznie dla potrzeb przeprowadzania rekrutacji – pośrednictwo w nawiązaniu stosunku pracy. IDES Consultants Polska sp. z o.o. będzie udostępniać Pana / Pani dane osobowe na rzecz innych podmiotów – pracodawców. Ma Pan / Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo ich poprawiania, prawo sprzeciwu wobec ich przetwarzania w innym celu niż cel podany powyżej, jak również wobec przekazywania swoich danych osobowych innym podmiotom oraz prawo żądania zaprzestania przetwarzania swoich danych osobowych. Z powyższych uprawnień może Pan / Pani korzystać w siedzibie administratora danych, jak również drogą pocztową. Podanie danych jest dobrowolne. IDES Consultants Polska 90-613 Łódź, ul. Gdańska 91, budynek "F" tel./fax (48-42) 637 01 99, (48-42) 630 04 33 Firma została wpisana do rejestru agencji zatrudnienia pod numerem 925 Last edited by IDES; 06-10-2010 at 12:43 PM. Reason: Przedłużenie oferty |
| Tags |
| kierownik , oferta , praca , produkcji or anodowni , waŻna |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|