| | |||||||
| Register | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| Forum Chemia Forum Chemia |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Czy są na tej liście dyskusyjnej nauczyciele chemii szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych?? Chętnie powymieniam uwagi, doświadczenia, podyskutuję... -- with kindest regards, Brilliant Shepherd --------------------- |
|
| |||
| |||
| On 2 Lut, 16:19, Brilliant Shepherd <Brilliant.Sheph...@gmail.com> wrote: Ja wlasnie robie kurs i nie powiem, bylo to wspaniale doświadczenie. Pozdrawiam |
|
| |||
| |||
| Użytkownik Brilliant Shepherd napisał: Zdaje się łatwiej o nauczyciela, także chemii, na którejś z grup edukacyjnych: pl.soc.edukacja lub pl.soc.edukacja.szkola, ale może i tu się napatoczy jakiś... pozdrowionka zairazki |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Our virtual argument partner - HaNo took the floor and said: Miło poznać. Pytanko - z jakiej książki korzystasz? -- with kindest regards, Brilliant Shepherd --------------------- |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Użytkownik HaNo napisał: Wprawdzie nauczycieli akademickich też tu jest sporo, jednak (jak na wyczucie sądzę) zbyt wielu nauczycieli dziatwy szkolnej tu nie bywa. Odpowiadając na pytanie o książkę - Nowa Era, Kulawik. Książka nie moja, tylko mojej lepszej połowy, bo ona jest czynną nauczycielką w gimnazjum, a ja tylko kibicuję pozdrowionka zairazki |
|
| |||
| |||
| Użytkownik "zairazki" <[Only registered users see links. ].pl> napisał w wiadomości news:eqar4b$3q$[Only registered users see links. ].tpi.pl... Nieśmiało chciałbym się przyłączyć do tego grona. Jestem nauczycielem akademickim, ale dydaktyka chemii leży mi na sercu, boć chemia jest warta nauczania, dobrego nauczania. Pozdrawiam, Wojtek |
|
| |||
| |||
| Dnia Wed, 7 Feb 2007 09:47:30 +0100, Wojciech Szczepankiewicz napisał(a): Ja też chciałbym sie przyłączyć do tego grona i muszę ze wstydem przyznać, że na 2 roku studiów rolniczych Pazdro sprawia wiekszości nie lada kłopot. JacekRo |
|
| |||
| |||
| Użytkownik Jacek napisał: Każdy przedmiot szkolny jest wart dobrego nauczania. Dopóki jednak selekcja negatywna w tym zawodzie nie zostanie zastąpiona selekcją pozytywną, pozostają tylko Judymy czy inne Siłaczki... Jeżeli Pazdro sprawia kłopot na 2 roku studiów rolniczych, to coś nie gra ze studiami, bo że ze szkolnictwem niższych szczebli bywa fatalnie, to już smutny truizm. Słucham czasem opowieści żony o prowadzeniu praktyki dla studenta kierunku pedagogicznego na chemii uniwersyteckiej. Jakby to szczegółowo opisać, wyszedłby mało strawny thriller nie dziwię się tylu porażkom początkujących nauczycieli. Kończę, bo się za duże odchylenie od chemii w stronę pedagogiki robi... p.s.e.s. daje większe szanse na kontynuację pozdrowionka zairazki |
| Tags |
| chemii , nauczyciele |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
| | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
| Nauczyciele chemii | Brilliant Shepherd | Forum Chemia | 0 | 02-02-2007 02:18 PM |
| Jaki podręcznik do chemii? | Ania | Forum Chemia | 9 | 11-22-2004 02:59 PM |
| doktorat na polibudzie po chemii na uniwerku? | Matys | Forum Chemia | 8 | 07-01-2004 08:45 PM |
| Doktoranci z chemii | Eliza | Forum Chemia | 0 | 02-08-2004 11:47 AM |
| ranking wydzialow chemii | Katarzyna Adamala | Forum Chemia | 9 | 08-11-2003 01:19 PM |