| | |||||||
| Register | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| Forum Chemia Forum Chemia |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| to przeslij mi te nieudroznione kartridze polecam zestawik: wrzaca woda (z wyczuciem), EtOH i izopropanol inne metody to m.in. NaOH (testowane-ale nie odpowiadam za uszkodzenia!) postawilem tak np. canona ktory stal ponad rok w pakamerze |
|
| |||
| |||
| tzreba mieæ taki klips, zalozyæ go i oddessac strzykaw± tusz, powinien odessac sie z powietrzem .. |
|
| |||
| |||
| EtOH ???? a co to jest ??? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| >> EtOH ???? a co to jest ??? uu az tak mocny z chemi nie jestem, mozna to kupic w hemi, ablo pochu?? co to wogle jest ?? |
|
| |||
| |||
| mo¿esz to kupiæ w spo¿ywczym za okazaniem dowodu.r-r 96% bodaj¿e -- Pozdrawiam Jêdrek Wytnij ANTISPAM razem z kropk±. |
|
| |||
| |||
| > mo¿esz to kupiæ w spo¿ywczym za okazaniem dowodu.r-r 96% bodaj¿e aha, jest to zasada czego co widze, i prawdopodobnie ¿r±ca, ale do czego sie tego uzywa?? jakie ma w³asciwo¶ci ze ma pomuc oczy¶ciæ dysze, ma to jak±¶ pospolita nazwê ?? |
|
| |||
| |||
| Konrad Rokicki wrote: Ale siê pastwi± nad Tob± Chodzi o etanol czyli po prostu "¶pirytus" z monopolowego. Pozdrowionka Arkady -- Prawdziwy adres - arkadys1[maupa]wp.pl |
|
| |||
| |||
| Ale siê pastwi± nad Tob± Chodzi o etanol czyli po prostu "¶pirytus" z monopolowego. Pozdrowionka Arkady buahaha no coz.. dziêki .. :-) a moze mi jeszcze ktos powie jakimi w³asciwosciami sie roznia poszczegó³ne alkohole ( chodzi o w³asciwo¶ci wp³ywaj±ce na udraznianie dysz) metanol etanol, propanol butanol ... |
|
| |||
| |||
| |
| Tags |
| druukarce , g³owic , p³yn , udrazniania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
| | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
| P³yn do g³owic drukarki | MJ | Forum Chemia | 0 | 08-30-2005 05:27 PM |
| p³yn do udrazniania g³owic w druukarce | 2-D | Forum Chemia | 0 | 01-23-2005 12:56 PM |
| P³yn do ura¿niania g³owic | Ryszard | Forum Chemia | 5 | 11-08-2004 04:25 PM |