| | |||||||
| Register | Search | Today's Posts | Mark Forums Read |
| Forum Chemia Forum Chemia |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Witam Szanowne grono chemiczne. Mam prosbe do kogos kto ma dostep do Chemical Abstract, ma szczera ochote pomocy i nie jest z Poznania. Otoz w bibilotece UAM jakis knur zabral i nie oddal lub gdzies cpnal tom Chemical Abstract vol. 101 no. 21. Poszukuje abstraktu 190847f Wystarczy mi podanie pracy zrodlowej i nic wiecej Jezeli jest ktos w stanie podac mi zrodlo bede bardzo zobowiazany. THX Poza tym wydaje mi sie, ze cos slabo wyglada wspolpraca miedzyuczelniana w zakresie polskiej chemii farmaceutycznej i organicznej. I chyba jest to szeroki temet na dyskusje. ================== Jakub Rozanski TChSL, AM Poznan [Only registered users see links. ] -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: [Only registered users see links. ] |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| > Otoz w bibilotece UAM jakis knur zabral i nie oddal lub gdzies cpnal tom Numer 21 nie istnieje,ale prawdopodobnie chodziło o nr 11,a tam pod wskazanym przez Ciebie numerem znalazłam artykuł: Mechanism of the liquid-phase isomerization of 1-aza-4,6-dioxabicyclo[3.3.0] octane, Pastushenko E.V. Dokl. Akad. Nauk SSSR 1984, 276(3), 624-5 Mam nadzieję,że o to własnie Ci chodziło -- Wysłano z serwisu OnetNiusy: [Only registered users see links. ] |
| Tags |
| abstrakt |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|