| |||||||
| Κατάλογος | Blogs | FAQ | Τα μέλη εμφανίζουν λίστα | Ημερολόγιο | Η επιστήμη ομαδοποιεί νέο! | Arcade | Αναζήτηση | Σημερινές θέσεις | Φόρουμ Mark που διαβάζονται |
| Pcr -pcr φόρουμ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσεων - φόρουμ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσεων. Συζητήστε και υποβάλτε τις ερωτήσεις για pcr την ανίχνευση λαθών, pcr τα πρωτόκολλα και τις μεθόδους, pcr τα προϊόντα, και pcr τη θεωρία. |
pcr βίντεο | |||||
· · · βίντεο πθρ-πολυμεράση-αλυσίδα-αντίδρασης |
· · · ρτ-πθρ-μέρος-1 βίντεο |
· · · βίντεο πραγματικός-χρόνος-πθρ-πρωτόκολλο-$$$-GM-SO'GJA-*DNA | |||
Pcr - φόρουμ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσεων | |||||
|
|
| |||
|
![]() |
| | LinkBack | Εργαλεία νημάτων | Τρόποι παρουσίασης |
| |||||
| Έχω ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια pcr του
προγράμματος να προσθέσει templete το DNA, dNTP,
εγχυτήρας, πολυμεράση, σωλήνας EP etc..to έπειτα που ξέχασα να προσθέσω το u-$l*u λίπανσης ![]() έτσι .. Είμαι νευρικός από φόβο για τη μόλυνση. Πειράζει αυτής της κατάστασης; Εάν shoud είστε τακτοποιήστε αυτό το πρόβλημα, θα είμαι rearlly preciative comment.^_^ σας |
| | ||||
| ||||
| |
![]() |
| Εργαλεία νημάτων | |
| Τρόποι παρουσίασης | |
|
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής νημάτων | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταία θέση |
| Ανίχνευση της προερχόμενης από ιό μόλυνσης; | tigerGS08 | Η βιολογία κυττάρων και κυτταροκαλλιέργεια | 2 | 04-22-2008 03:20 AM |
| Ανίχνευση mycoplasma της μόλυνσης κυτταροκαλλιέργειας | dnamolecule | Η βιολογία κυττάρων και κυτταροκαλλιέργεια | 9 | 04-12-2008 07:40 AM |
| Pcr βίντεο μόλυνσης αστείο | admin | Pcr - φόρουμ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσεων | 1 | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 03:03 του 12-17-2007 |
| Μόλυνση σε πραγματικό χρόνο pcr | kiki06 | Σε πραγματικό χρόνο pcr και ποσοτικό pcr φόρουμ | 2 | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 04:00 του 07-23-2007 |
| βέλτιστοι pcr αριθμός και μόλυνση κύκλων | stephmc | Pcr - φόρουμ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσεων | 0 | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 07:30 του 04-27-2007 |