| |||||||
| Κατάλογος | Blogs | FAQ | Τα μέλη εμφανίζουν λίστα | Ημερολόγιο | Η επιστήμη ομαδοποιεί νέο! | Arcade | Αναζήτηση | Σημερινές θέσεις | Φόρουμ Mark που διαβάζονται |
| Το φόρουμ μαζικής φασματομετρίας συζητά και ταχυδρομεί τις ερωτήσεις για τα λθ-κράτη μέλη, το q-ASTE'RJ, μαλδη- TOF, και άλλες ερωτήσεις μαζικής φασματομετρίας στο φόρουμ μαζικών προδιαγραφών. |
|
![]() |
| | LinkBack | Εργαλεία νημάτων | Τρόποι παρουσίασης |
| |||||
| Γεια, Ακριβώς βρήκε αυτήν την περιοχή σε Google. Είμαι ο Ray από τη δυτική Αυστραλία. Εγώ αναρωτιόταν εάν θα μπορούσατε να με δείξετε στη σωστή κατεύθυνση παρακαλώ; Ψάχνω ένα σχετικά φτηνό μαζικό φασματόμετρο για το σπίτι. Έχω δει μερικών στο διαδίκτυο αλλά αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν οποιοιδήποτε τα εμπορικά σήματα, κάνουν ή specs ότι θα μπορούσατε να με συμβουλεψετε για παρακαλώ; Ξέρω πολύ λίγα για αυτό που πρέπει να φανώ για κατά την αγορά ενός. Ευθυμίες Θ*Ραυ |
| | ||||
| ||||
| |
| ||||||
| Δεν ξέρω τι που σημαίνετε από "φτηνό" ή "για το
σπίτι," αλλά συστήνω είτε τα εφαρμοσμένα βιοσυστήματα είτε το
θερμο-ηλεκτρόνιο. Μπορείτε να πάρετε πολλές πληροφορίες από την ομάδα πωλήσεών τους. Συνδέσεις: > http://www3.appliedbiosystems.com/ap... etry/index.htm > http://www.thermo.com/com/cda/landin... 0,,391,00.html |
![]() |
| Εργαλεία νημάτων | |
| Τρόποι παρουσίασης | |
|
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Εκκινητής νημάτων | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταία θέση |
| Πώς να μάθει τη μαζική προδιαγραφή | δελφίνι | Φόρουμ μαζικής φασματομετρίας | 10 | 12-19-2007 08:19 AM |
| Αναλογία ερώτηση μαζικών προδιαγραφών | rwalterf | Φόρουμ μαζικής φασματομετρίας | 1 | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 06:40 του 10-27-2007 |
| Ανάλυση μαζικών προδιαγραφών εξαγωγής πρωτεϊ'νης εγκαταστάσεων | Benjamin | Φόρουμ Proteomics | 5 | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 04:55 του 10-09-2007 |
| λογισμικό μαζικών προδιαγραφών; | andsteph | Φόρουμ Proteomics | 3 | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 07:27 του 07-17-2007 |
| Φτηνή αλλά καλή μαζική προδιαγραφή για το εργαστήριο | kiki06 | Φόρουμ μαζικής φασματομετρίας | 0 | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 07:22 του 08-21-2006 |